Νέα σπιτική κρέμα που εξαφανίζει όλες τις ρυτίδες!

Θέλετε να δείχνετε νεότεροι και χωρίς ρυτίδες;
Αν ναι, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας κρέμα. Αυτή η σπιτική συνταγή είναι ιδανική για την περιποίηση του δέρματος, διότι το ενυδατώνει, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα μέσα σε 7 ημέρες. Όσοι την έχουν ήδη δοκιμάσει και εξακολουθούν να τη χρησιμοποιούν έχουν μείνει έκπληκτοι από τα αποτελέσματα. Η συνταγή είναι πολύ απλή, γι’ αυτό μην διστάσετε να τη δοκιμάσετε!

Συστατικά: – 1 κρόκος αυγού – 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο – μισή κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι – 2 κουταλάκια του γλυκού βαζελίνη

Τρόπος παρασκευής: Βάλτε τη βαζελίνη σε ένα μπολ και ανάψτε την κουζίνα. Λιώστε τη βαζελίνη στον ατμό για αρκετά λεπτά. Βγάλτε το μπολ και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές. Στη συνέχεια μεταφέρετε το μείγμα σε ένα δοχείο των 50 ml.

Χρήση: Απλώστε την κρέμα στο δέρμα σας με ήπιο μασάζ αφού προηγουμένως το έχετε πλύνει. Αφαιρέστε χρησιμοποιώντας βρεγμένο χαρτομάντιλο ή βαμβάκι εμποτισμένο σε μεταλλικό νερό. Σημείωση: Δεδομένου ότι η κρέμα χρειάζεται 1 ώρα για να απορροφηθεί από το δέρμα, βάλτε τη το βράδυ 2 ώρες πριν πάτε για ύπνο. Φυλάξτε την κρέμα στο ψυγείο. Όταν τελειώσει και αν μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, φτιάξτε άλλη μια δόση. Φροντίστε να μην παρασκευάσετε πολύ μεγάλη ποσότητα, διότι μπορεί να χαλάσει πριν προλάβετε να τη χρησιμοποιήσετε όλη.

briefingnews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο