Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Το απόρρητο πόρισμα της τροχαίας για τον Παντελίδη από τη δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου!

Σύμφωνα με την έγκριτη δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου και το nantiareport
η αυτοψία της τροχαίας στο σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης, ειναι συγκλονιστική!
Τα στοιχεία που περιγράφονται, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με το Youweekly.gr  αλλά και με την έρευνα αυτοψίας, ο Παντελίδης φόραγε ζώνη και του την έκοψαν από την πυροβεστική για να τον απεγκλωβίσουν.

Η κοπέλα που καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ακρωτηριάστηκε την στιγμή της σύγκρουσης! Στο σημείο του δυστυχήματος δεν βρέθηκε κανένα ίχνος φρεναρίσματος! Ο Παντελής πρέπει ή να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι ή να ήταν πολύ μεθυσμένος! Διαβάστε στην συνέχεια και μόνο στο Youweekly.gr όλη την έκθεση αυτοψίας και το πόρισμα της τροχαίας για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη:

Ο τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Το βαρύ όχημα, απογειώθηκε και προσέκρουσε με την οροφή στο πρανές, παραπλεύρως της αερογέφυρας. Διερχόμενοι που είδαν και άκουσαν το τροχαίο, προσετρεξαν σε βοήθεια των επιβαινόντων.
Διαπίστωσαν ότι ο οδηγός ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν νεκρός, ενώ απομάκρυναν τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στον τζιπ.

Το τροχαίο δυστύχημα, καταγράφεται σχεδόν 20λεπτά μετά τις 08.00 το πρωί (18/02) στην αερογέφυρα πριν τη Λ.Βουλιαγμένης, ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ελληνικού (Σουρμενα) όταν μεγάλου κυβισμού τζιπ (Mercedes)- σύμφωνα με μαρτυρίες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα- εξετράπη της πορείας του ντεραπάρισε και ανατράπη εκτός οδού.
Άμεσα στο σημείο η κίνηση επί της Λ.Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, διεκόπη. Οδηγοί βγήκαν από τα οχήματά τους, και...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο