ΘΡΗΝΟΣ: Καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες της για να ζήσει η αγέννητη κόρη της

ΘΡΗΝΟΣ: Καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες της για να ζήσει η αγέννητη κόρη της
Σοκαρισμένη είναι η 32χρονη Heidi Loughlin από τη Βρετανία
, που έγινε γνωστή από την απόφασή της να καθυστερήσει την απαραίτητη για εκείνη χημειοθεραπεία προκειμένου να δώσει μια ευκαιρία ζωής στην αγέννητη κόρη της.
Ο λόγος της θλίψης της είναι όπως η ίδια αποκάλυψε, πως το κοριτσάκι της άντεξε μόνο οκτώ ημέρες.

Η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος τριών μηνών όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού.

Οι γιατροί της πρότειναν να διακόψει την κύηση για να αρχίσει αμέσως θεραπεία που θα έσωζε τη ζωή της, θεραπεία που θα έβλαπτε την αγέννητη κόρη της.

Ωστόσο εκείνη επέλεξε να καθυστερήσει την πολύ ισχυρή χημειοθεραπεία και να κάνει μια πιο ήπια αγωγή η οποία δεν θα ήταν επιβλαβής για το έμβρυο. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα ήθελε, η θεραπεία δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα κι έτσι στις 11 Δεκεμβρίου υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική.
_87090206_87090205.jpg

Η μικρή Ally Louise Smith γεννήθηκε με βάρος μόλις λίγο πάνω από ένα κιλό και η μαμά της έλεγε περήφανα πως πήγαινε καλά. Σε ηλικία όμως μόλις οκτώ ημερών, το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή.

Γνωστοποιώντας το νέο στο blog της η Loughlin έγραψε ένα ποίημα που σε ελεύθερη μετάφραση έλεγε τα εξής: «Χθες η καρδιά μας έσπασε στα δύο επειδή έπρεπε να σε αποχαιρετήσουμε. Η αγάπη μας ήταν μεγάλη κι ας έζησες μόνο οκτώ ημέρες.

Σε φιλήσαμε, σε αγκαλιάσαμε, σου γαργαλήσαμε τα ποδαράκια σου και ξέρουμε πως μια μέρα θα ξανασυναντηθούμε. Σήμερα βγήκε ένα ουράνιο τόξο, το πιο λαμπερό από όλα και αναρωτιόμουν αν το έστειλες εσύ.
 Ο πόνος στο σώμα, την καρδιά και την ψυχή μου με καταβάλει. Τα αδέλφια σου θα σε θυμούνται πάντα κι εμείς θα έχουμε πάντα τρία παιδιά, όχι δύο. Θα προσπαθήσω να συνέλθω για σένα, θα είσαι πάντα δίπλα μου κοριτσάκι μου».
 1487.jpg
Πηγή: Daily Mail

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο