Σούπερ δίαιτα με καρπούζι: Χάστε 7 κιλά σε 5 μέρες

Το καρπούζι είναι πραγματικά ένα χρήσιμο φρούτο με πολλές ιδιότητες, γνωστές στον κόσμο από τους αρχαίους χρόνους.
Περιέχει φώσφορο, ασβέστιο, σίδηρο, πηκτίνη, φολικό οξύ, βιταμίνη Β1, Β2, φρουκτόζη και γλυκόζη και όλα τους έχουν αποδειχθεί ότι έχουν ευεργετική δράση για το σύνολο του οργανισμού και για την προσπάθεια σας να χάσετε βάρος. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε τη δίαιτα των 5 ημερών με καρπούζι, αυτή θα αποτοξινώσει τα κύτταρα του σώματός σας, αφήνοντας σας ανανεωμένους και αναζωογονημένους.
Το καρπούζι είναι πλούσιο σε πολλές θρεπτικές ουσίες και ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών και παθήσεων. Συνιστάται για τα άτομα που πάσχουν από υπέρταση, νεφρίτιδα και προβλήματα του ήπατος και της χολής. Έχει μεγάλη διουρητικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται ευρέως για τον καθαρισμό του εντέρου και την απομάκρυνση των λίθων από την ουροδόχο κύστη. Χρησιμοποιείται επίσης για να θεραπεύσει τη χρόνια γαστρίτιδα, την αθηροσκλήρωση και την αρθρίτιδα. Περιέχει πολλές φυτικές ίνες και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης.

Όπως βλέπετε, τα οφέλη του καρπουζιού είναι πραγματικά πολλά και δεν είναι περίεργο που πολλοί άνθρωποι επιλέγουν μια δίαιτα με καρπούζι για να αποκτήσουν το τέλειο σώμα για την παραλία το καλοκαίρι. Είναι εύκολο να ακολουθήσει τη δίαιτα αυτή και δεν χρειάζεται να μετράτε ή να καταγράφετε πόσες θερμίδες καταναλώνετε κάθε μέρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρώτε μόνο καρπούζι κατά τη διάρκεια αυτής της δίαιτας. Ο κανόνας είναι ότι πρέπει να τρώτε ποσότητα καρπουζιού  περίπου 1 κιλό για κάθε 10 κιλά σωματικού βάρους σας. Για παράδειγμα, εάν το σωματικό βάρος σας είναι 57 κιλά, τότε θα πρέπει να φάτε 5,7 κιλά καρπούζι κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Ακούγεται πραγματικά πολύ, αλλά θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο, αν διαιρέσετε τα καθημερινά σας γεύματα σε 5-6 μερίδες.

Όπως συμβαίνει και στις περισσότερες δίαιτες, δεν πρέπει να την ακολουθήσετε για περισσότερο από 5 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το σώμα θα απαλλαγεί από το υπερβολικό νερό και τις επικίνδυνες τοξίνες. Το καρπούζι θα αφαιρέσει το ανεπιθύμητο αλάτι και θα βελτιώσει τη λειτουργία των κύστεων σας, θα βελτιώσει το μεταβολισμό σας, και το σώμα σας θα είναι σε θέση να κάψει τα λίπη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το καλό είναι, ότι δεν θα νιώθετε πεινασμένοι κατά τη διάρκεια της δίαιτας, γιατί θα γεμίζει εύκολα το στομάχι σας και θα νιώθετε ικανοποιημένοι. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ακολουθούν τη δίαιτα χάνουν περίπου 3-5 κιλά, μόνο σε 5 ημέρες.

Αν δεν θέλετε επιστρέψουν τα περιττά κιλά μετά την ολοκλήρωση της δίαιτας, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το αποτέλεσμα που έχετε πετύχει. Θα πρέπει να τρώτε μέτρια και πάντα να περιλαμβάνει το πρωινό σας πλιγούρι βρώμης, τυρί cottage ή ένα αυγό. Θα πρέπει να έχετε ψάρι ή κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα για το μεσημεριανό γεύμα και καρπούζι για δείπνο. Τώρα χρειάζεται να τρώτε μόνο 1 κιλό καρπούζι για κάθε 30 κιλά σωματικού βάρους σας.

Η διατροφή με καρπούζι είναι ένας τέλειος τρόπος για να καθαρίσει το σώμα σας από τις επικίνδυνες ουσίες και να χάσετε βάρος εύκολα. Είναι πραγματικά ένας φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος, μην διστάσετε να το δοκιμάσετε. Δεν θα το μετανιώσετε!!

Συμβουλές για τη δίαιτα των 5 ημερών με καρπούζι

Συνιστάται να τρώτε λίγο λιγότερο καρπούζι (περίπου 3/4 του κιλού 5 φορές την ημέρα), αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, μειωμένη ροή αίματος, νεφρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα, νεφρική ή ηπατική νόσο, ή παχυσαρκία.

Οι διουρητικές και άλλες ιδιότητες του καρπουζιού έχουν αναγνωριστεί εδώ και πολύ καιρό. Οι ειδικοί προτείνουν την κατανάλωση μόνο καλά ώριμων καρπουζιών, καθώς περιέχουν περισσότερες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και λιγότερο νιτρικά άλατα που μπορεί να δηλητηριάσουν το σώμα σας.

Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας, να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει. Ωστόσο, αν νιώθετε ωραία τη δεύτερη ημέρα της δίαιτας συνεχίστε με γενναιότητα μέχρι το τέλος.
Θα είστε σε θέση να χάσετε έως και 7 κιλά σε αυτές τις 5 ημέρες. Μετά από τις 5 ημέρες να συνεχίσετε το δεύτερο σκέλος, με κατανάλωση 1 κιλού καρπουζιού ανά 30 κιλά του σωματικού σας βάρους και ελαφριά υγιεινή διατροφή.

Μετά από δεκαπέντε ημέρες, μπορείτε να χάσετε μέχρι και 15 κιλά! Δοκιμάστε το, είναι τόσο νόστιμο και τόσο εύκολο να ακολουθηθεί.

Σνακ με καρπούζι

Αν όμως δεν θέλετε να ακολουθήσετε τη δίαιτα των 5 ημερών με καρπούζι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε το καρπούζι από τη διατροφή σας.

Αντικαταστήστε τους χυμούς φρούτων με ζάχαρη με καρπούζι και νερό. Κόψτε μισό φλιτζάνι καρπούζι σε μικρά κομμάτια και βάλτε το στην κατάψυξη. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε ένα ποτήρι και προσθέστε νερό. Το καρπούζι θα λειτουργήσει ως παγάκι στο νερό σας. Έτσι θα έχετε ένα σνακ με καρπούζι καθώς πίνετε νερό. Υπάρχουν περίπου 110 θερμίδες σε ένα ποτήρι με χυμό πορτοκαλιού και περίπου 120 θερμίδες σε ένα φλιτζάνι με χυμό μήλου, ενώ υπάρχουν λιγότερο από 50 θερμίδες στο ποτήρι που σας προτείνουμε.

Μειώστε το μέγεθος των μερίδων κατά τη διάρκεια των τυπικών γεύματά σας. Τρώγοντας μικρότερες μερίδες, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μειώσετε τις θερμίδες και να χάσετε βάρος. Το καρπούζι μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο αυτό. Απλά προσθέστε μερικές μερίδες του καρπουζιού στις μειωμένες μερίδες σας για να ξεγελάσετε το μυαλό σας ότι τρώτε την ίδια ποσότητα με πριν. Αυτό θα μειώσει δραστικά τις θερμίδες σας, χωρίς στερήσεις.

Φάτε καρπούζι για επιδόρπιο. Το καρπούζι περιέχει ευεργετικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά για την υγεία σας. Περιέχει, επίσης, οκτώ τοις εκατό ζάχαρης, η οποία το καθιστά ευχάριστο για να το φάτε. Προτιμήστε το ως σνακ με μια φέτα ή δύο, αντί των υψηλών θερμίδων ενός κέικ ή ενός παγωτού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο