Φτιάξτε Αυτή την Σπιτική Κρέμα και Αφαιρέστε τις Ουλές από το Πρόσωπο σας σε 10 Δευτερόλεπτα. Το Δέρμα σας θα Αποκτήσει την χαμένη του «Νιότη»!

Γεια σε όλους! Μπορώ να σας κάνω μία απλή ερώτηση- ξέρετε τι είναι ουλή;
Μάλλον θα πρέπει να ξέρετε ότι η ουλή είναι ένα σημάδι, που έχει μείνει στο πρόσωπο μετά από κάποιο τραύμα ή πληγή, στην επιφάνεια του δέρματος, το οποίο μάλιστα θεραπεύεται
Σπιτική Κρέμα και Αφαιρέστε τις Ουλές 1

Υπάρχουν φυσικές μέθοδοι για την αποκατάσταση του δέρματος.  Οι ουλές μπορεί να υφίστανται μέσα ή έξω από το σώμα. Για παράδειγμα, μπορεί να εμφανιστούν στα εσωτερικά όργανα, όπου μία τομή έχει προκύψει από κάποιο χειρουργείο, ή ακόμα να προκύψουν μετά από βλάβες του δέρματος, όπως ανεμοβλογιά ή ακμή. Πώς σχηματίζονται οι ουλές- όταν το δέρμα είναι τραυματισμένο και υπάρχουν σε αυτό ανοιχτές πληγές. Τότε, το σώμα παράγει περισσότερο κολλαγόνο, μια μορφή πρωτεΐνης, που συμβάλλει στην επούλωση τους. Το κολλαγόνο συσσωρεύεται εκεί που ο ιστός έχει καταστραφεί, βοηθώντας στην θεραπεία και ενδυνάμωση του τραυματισμένου σημείου. Για μία περίοδο τριών μηνών ή και περισσότερο, το κολλαγόνο συνεχίζει να διαμορφώνει το δέρμα και να αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας την ουλή να φαίνεται ογκώδη, κόκκινη και με σβόλους. Μερικά μόρια κολλαγόνου διασπώνται στο σημείο του τραύματος, με αποτέλεσμα την μείωση της κυκλοφορίας του αίματος στο σημείο. Έτσι, σταδιακά, το δέρμα γίνεται πιο λείο κι απαλό.

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν ουλές. Αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τότε μάλλον σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα- διότι σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε την πιο αποδοτική σπιτική κρέμα καταπολέμησης των ουλών. Αυτή  η κρέμα θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε τα σημάδια μέσα σε μόλις μερικές εβδομάδες. Ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις πανάκριβες καλλυντικές κρέμες, γιατί, εκτός του ότι είναι πολύ ακριβές, περιέχουν επίσης και πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες- που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερες βλάβες αντί οφέλη. Αυτή η σπιτική κρέμα είναι πολύ απλή και εύκολη στην παρασκευή της. Απλά, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Εδώ είναι ό,τι χρειάζεστε:

Θα χρειαστείτε 2 απλά συστατικά:

Κανέλλα, Μέλι

Οδηγίες:
Είναι πολύ απλό- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε μία κουταλιά της σούπας μέλι με μία κουταλιά της σούπας κανέλλα! Πως το χρησιμοποιούμε- απλώστε την κρέμα αυτή πάνω στην προβληματική περιοχή και αφήστε τη για 30 λεπτά. Θα πρέπει να κάνετε χρήση αυτού του μείγματος κάθε μέρα, μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε τα πρώτα αποτελέσματα! Σημείωση: αν χρησιμοποιήσετε την κρέμα αυτή στο πρόσωπό σας, θα πρέπει να την αφήσετε για 10 λεπτά και να ξεπλύνετε με χλιαρό νερό! Ελπίζουμε να βρήκατε το άρθρο αυτό ενδιαφέρον! Μην ξεχάσετε να το κοινοποιήσετε στους φίλους σας!

Ευχαριστούμε! Να προσέχετε τον εαυτό σας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο